SSRK SKELLEFTEÅ
SSRK Skellefteå/I.Björne
Ett C-prov eller Working Test som det vanligen kallas, är en inofficiell tävling vars syfte är att bedöma de jaktliga anlagen hos de olika spaniel- och retrieverraserna utan att vilt fälls. Uppgifterna på stationerna ska läggas upp så att de främjar ett gott retrieverarbete, och inte hindrar hundarnas möjligheter att använda sina naturliga retrieverförmågor. Ändamålet med ett Working Test är att utse de bästa jakthundarna. Ett Working Test är en perfekt mjukstart inför kommande provstarter och ett fint tillfälle att träna din hund under provliknande former.
WT i Löparnäs 27 juni 2020
“Rödrosett-vinnare”
Närmare 30 hundar deltog i sektionens WT den 27 juni 2020. Evenemanget gick av stapeln på Susannas och Mikaels härliga marker i Löparnäs. Tack för lånet! Vädret var fantastiskt, om än något varmt för de fyrbenta. Sju NKL-hundar lyckades uppnå den magiska gränsen för den röda förstaprisrosetten! Vi gratulerar! Bäst av alla var Helena Norlunds flat Flatterhaft Night of Passion med hela 98 poäng av 100 möjliga! Bra jobbat! Stort tack till alla glada och trevliga deltagare och alla duktiga, hårt arbetande funktionärer!
Flatterhaft Night of Passion med matte Helena Norlund
Fotona är “stulna” från Frida Eklunds fb-sida.
Copyright SSRK Skellefteå /Ingrid BJörne
SSRK SKELLEFTEÅ
Ett C-prov eller Working Test som det vanligen kallas, är en inofficiell tävling vars syfte är att bedöma de jaktliga anlagen hos de olika spaniel- och retriever-raserna utan att vilt fälls. Ändamålet med ett WT är att utse de bästa jakthundarna. Ett Working Test är en perfekt mjukstart inför kommande provstarter och ett fint tillfälle att träna din hund under provliknande former.
KLASSVINNARNA i MIDNATTS-WT
WT i Löparnäs 27 juni 2020
“Rödrosett-vinnare”
Närmare 30 hundar deltog i sektionens WT den 27 juni 2020. Evenemanget gick av stapeln på Susaanas och Mikaels härliga marker i Löparnäs. Tack för lånet! Vädret var fantastiskt, om än något varmt för de fyrbenta. Sju NKL-hundar lyckades uppnå den magiska gränsen för den röda förstaprisrosetten! Vi gratulerar! Bäst av alla var Helena Norlunds flat Flatterhaft Night of Passion med hela 98 poäng av 100 möjliga! Bra jobbat! Stort tack till alla glada och trevliga deltagare och alla duktiga, hårt arbetande funktionärer!
Flatterhaft Night of Passion med matte Helena Norlund
Fotona är “stulna” från Frida Eklunds fb-sida.
Foto:Frida Eklund
Foto:Frida Eklund