SSRK SKELLEFTEÅ
SSRK Skellefteå/I.Björne
Ett C-prov eller Working Test som det vanligen kallas, är en inofficiell tävling vars syfte är att bedöma de jaktliga anlagen hos de olika spaniel- och retrieverraserna utan att vilt fälls. Uppgifterna på stationerna ska läggas upp så att de främjar ett gott retrieverarbete, och inte hindrar hundarnas möjligheter att använda sina naturliga retrieverförmågor. Ändamålet med ett Working Test är att utse de bästa jakthundarna. Ett Working Test är en perfekt mjukstart inför kommande provstarter och ett fint tillfälle att träna din hund under provliknande former.
WT i Löparnäs 11 maj 2019
Vackert väder! Härliga hundar! Glada och trevliga deltagare! Duktiga, hårt arbetande funktionärer! Stort tack till er alla för en fin WT-dag!
1:a-pristagare EKL
1:a-pristagare ÖKL
1:a-pristagare NKL
Midnatts-WT i Medle 6 juli 2019
“Rödrosett-vinnare”
Bara lite regn, nästan inga mygg, jätteduktiga funktionärer och mycket trevliga deltagare. Så kan man beskriva vårt Midnatts-WT. Nästan alla 38 anmälda kom för att tävla och göra sitt bästa på de olika rutorna. I både NKL och ÖKL var det tjejerna från Norrbotten som lyckades bäst denna gång! Vi gratulerar! I EKL vann Gunhild B från Skellefteåsektionen med sin Ida. Grattis till er också! Sammantaget var det en trevlig afton som faktiskt pågick nästan till midnatt! Alla resultat hittar ni HÄR.
Copyright SSRK Skellefteå /Ingrid BJörne
SSRK SKELLEFTEÅ
Ett C-prov eller Working Test som det vanligen kallas, är en inofficiell tävling vars syfte är att bedöma de jaktliga anlagen hos de olika spaniel- och retriever-raserna utan att vilt fälls. Ändamålet med ett WT är att utse de bästa jakthundarna. Ett Working Test är en perfekt mjukstart inför kommande provstarter och ett fint tillfälle att träna din hund under provliknande former.
KLASSVINNARNA i MIDNATTS-WT
WT i Löparnäs 11 maj 2019
Vackert väder! Härliga hundar! Glada och trevliga deltagare! Duktiga och hårt arbetande funktionärer! Stort tack till er alla för en fin WT-dag!
1:a-pristagare EKL
1:a-pristagare ÖKL
1:a-pristagare NKL
Midnatts-WT 6 juli 2019
“Rödrosett-vinnare”
Bara lite regn, nästan inga mygg, jätte- duktiga funktionärer och mycket glada och trevliga deltagare. Så kan man beskriva vårt Midnatts-WT. Nästan alla 38 anmälda kom för att tävla och göra sitt bästa på de olika rutorna. I både NKL och ÖKL var det tjejerna från Norrbotten som lyckades bäst denna gång! Vi gratulerar! I EKL vann Gunhild B från Skellefteåsektionen med sin Ida. Grattis till er också! Sammantaget var det en trevlig afton som faktiskt pågick nästan till midnatt! Alla resultat hittar ni HÄR.