SSRK SKELLEFTEÅ
SSRK Skellefteå/I.Björne
Våra kurser är i första hand riktade till våra raser, spaniel och retriever, men det går givetvis att deltaga även med andra raser i mån av plats. För alla våra kurser gäller att medlemmar i SSRK har företräde samt att hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt gällande bestämmelser. Är du ännu inte medlem kan du gå in HÄR och läsa hur du blir det!
Vårt kursutbud har flera olika inriktningar -   valputveckling, dressyrkurser med olika inriktningar, apportering, jaktträning, viltspår. Anmäl dig och din hund och få en bra start på ett långt hundliv med utbildade/certifierade instruktörer. Så fort vi har fått in tillräckligt med anmälningar ca 6 st så startar vi kursen i mån av att vi har en ledig instruktör. Skellefteåsektionen vill gärna kunna erbjuda sina medlemmar ett tilltalande utbildningsprogram. Har du förslag eller önskemål på kurser eller föreläsningar, hör av dig!
Apporteringskurs För nybörjare och de lite mer avancerade. Vi arbetar med grunderna i apportering, fritt följ, markeringar och grunder i dirigering och fält. För de som kan lite mer gör vi övningarna svårare. Hunden bör gå att kalla in och får inte vara skotträdd. Vi träffas i Löparnäs (2,3mil väster om Skellefteå) Första träffen 21/6 kl 18.00 sen bestämmer vi tillsammans övriga tillfällen. Sex deltagare och sex träffar på ca 1,5h. Pris 1200:- Kursledare Susanna Johansson, cert instr SSRK Anmälan via mail till susanna@loparnosarna.se
Copyright SSRK Skellefteå /Ingrid BJörne
SSRK SKELLEFTEÅ
Apporteringskurs För nybörjare och de lite mer avancerade. Vi arbetar med grunderna i apportering, fritt följ, markeringar och grunder i dirigering och fält. För de som kan lite mer gör vi övningarna svårare. Hunden bör gå att kalla in och får inte vara skotträdd. Vi träffas i Löparnäs (2,3mil väster om Skellefteå) Första träffen 21/6 kl 18.00 sen bestämmer vi tillsammans övriga tillfällen. Sex deltagare och sex träffar på ca 1,5h. Pris 1200:- Kursledare:  Susanna Johansson, cert instr SSRK Anmälan via mail till susanna@loparnosarna.se
Våra kurser är i första hand riktade till våra raser, spaniel och retriever, men det går givetvis att deltaga även med andra raser i mån av plats. För alla våra kurser gäller att medlemmar i SSRK har företräde samt att hunden ska vara frisk och vaccinerad enligt gällande bestämmelser. Är du ännu inte medlem kan du gå in HÄR och läsa hur du blir det! Kursavgiften betalas in  före kursens början så snart du får inbjudan till kursstart. Skellefteåsektionen vill gärna kunna erbjuda sina medlemmar ett tilltalande utbildningsprogram. Har du förslag eller önskemål på kurser eller föreläsningar, hör av dig!