SSRK SKELLEFTEÅ
SSRK Skellefteå/I.Björne
Svenska Spaniel och Retrieverklubben arrangerar årligen en mängd utställningar öppna för raserna inom klubben. Det grundläggande syftet med hundutställningar är att ge stöd till den exteriöra delen av avelsarbetet. Det är mycket att tänka på innan hunden anmäls till en hundutställning och förberedelserna börjar långt innan utställningsdagen. I SKKs häfte, "Hundutställning - regler och bedömningsgång i sammandrag" finns många läsvärda tips. Väl förberedd, kan du se fram emot en utställningsdag med fokus på hunden och på de värdefulla erfarenheter ni kan skaffa er inför kommande utmaningar, både i och utanför utställningsringen.
Klicka på bilden!
Skellefteå 2017 Domare: Lena Rollmar, Torbjörn Skaar
STORT TACK till domare, ringsekreterare, utställare samt våra FANTASTISKA FUNKTIONÄRER vid vår utställning den 20:e maj.
TACK också till våra sponsorer Royal Canin och AGRIA Klicka på bilderna!
BIS - vinnaren i Skellefteå NORD UCH SE JV-13 Caci´s Check It Out som på bilden beundras av BIS-domaren Torbjörn Skaar. Ägare till den vackra hundenär Kristina Tullnérs, Rätan
GRATTIS!
Copyright SSRK Skellefteå /Ingrid BJörne
SSRK SKELLEFTEÅ
Svenska Spaniel och Retrieverklubben arrangerar årligen en mängd utställningar öppna för raserna inom klubben. Det grundläggande syftet med hundutställningar är att ge stöd till den exteriöra delen av avelsarbetet. Det är mycket att tänka på före en utställning. I SKKs häfte, "Hundutställning - regler och bedömningsgång i sammandrag" finns många läsvärda tips.
STORT TACK till domare, ringsekreterare, utställare samt våra FANTASTISKA FUNKTIONÄRER vid vår UTSTÄLLNING på Folkets park den 20:e maj. RESULTAT TACK också till våra sponsorer Royal Canin och AGRIA Djurförsäkring!